teisipäev, 12. märts 2013

Mütsid, mütsid, mütsid... paar salli ka :)

Kuna silmad papitööd ei kannata (tegelikult olen teinud vahepeal ka paar rahvuslikus stiilis villase triibukangaga albumit, aga unustanud need pildistada), siis õmblen, koon ja heegeldan. Ääretult mõnus vaheldus! Oleks veel mõnusam, kui ilusad mustrid oleks kohe käepärast võtta :)

Alustuseks heegeldatud lipssall. Idee Krentult, teostus omalooming. Kui sall juba valmis oli, siis leidsin ka ajakirjast Krentu salli õpetuse. Pilt pole kõige parem, ehk saan kunagi paremas valguses ka jäädvustatud.


See roheline mütsike sai tehtud õetütrele. Proovisin suuruse pärast oma pliksile pähe ja tegin ühtlasi ka kohe foto ära, sest kui asi pärsi valmis on, ununeb tavaliselt pildistamata. Tegelikult tuleb mütsile võibolla mõni heegeldatud lilleke juurde, et veelgi lõbusam oleks. Muster Garnstudio lehelt, lõng kahekordne puuvillane.


Siit müts ja sall Sofile. Panin kaks tokki 70% villasisaldusega beebilõnga kõrvuti jooksma, muster maha kirjutatud naabrinaise mütsilt. Sall samuti inspireeritud Krentu lipssallist, kuid hoopiski kootud, pisti muster lipssallilt ja lipsu polegi :)



Ja siit juba varasemast postitsest tuttav nuppude ja palmikutega müts. Pildistasin uuesti, sest päikese käes ja õues tuleb pilt alati kenam! Samasuguse mütsi, no samast lõngast ja sarnase mustriga, sai endale ka Sofi vanaema, väike tänu iganädalase lapsehoidmise eest, et saaksime jalga keerutamas käia :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar