laupäev, 19. oktoober 2013

Iga päev on lehekülg Sinu eluloos (Araabia vanasõna)

Nüüd tuleb midagi eriti põnevat! Made-Britt aitas mul kujundada 2014 aasta kalendermärkmiku sisu, seega kalendrite meisterdamise hooaeg on ametlikul ja avalikult avatud! Tänan Sind, Made-Britt!

Esimene 2014 sisu sai lihtsate linase kanga ja puuvillase pitsiga kaante vahele eile. Täna juhendasin koolitust Vargamäel, kus sealsed tublid naised valmistasid minu sisudega endale ainulaadsed ja kordumatud kaaslased järgmiseks aastaks. On ju just kalendermärkmik väga praktilise väärtusega käsitöö, mis on meie abivahend ja tagavaramälu (lisaks telefonile ja arvutile) terve pika aasta.

Kes tahab ise köitma õppida, siis coptic bindingu koolitus on tulemas ka Paides Lipi-Lapi käsitöö toas 23. novembril, vaata siit: http://www.lipilapi.ee/index.php/koolituskalender/236-l23nov-1000-coptic-binding-tehnikas-kalender-maerkmik-2014

Kui soovid endale erilist märkmikku ja oled valmis selle eest natuke enam kulutama, kui poe märkmikud maksavad, siis võta minuga ühendust kersti.viilup@gmail.com! Siit ka hea kingi idee, mida aasta lõpu sünnipäevalistele kinkida või kuuse alla pakkida :)

Vaata pisut vanematest postitustest minu varem valminud märkmikke ja möödunud aastaseid kalendermärkmikke kah!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar